VÅR PASSION ÄR

SÖKMOTOROPTIMERING

webdesignuk
 • Contact Us
 • Sökmotoroptimering / SEO tjänster

  Sökmotoroptimering / SEO tjänster

  Strange Logic erbjuder professionella konsulttjänster inom sökmotoroptimering, även kallat SEO. Våra SEO konsulter tar fram högkvalitativa strategier inom etisk sökmotoroptimering och hjälper ditt företag att nå framgång med din internetmarknadsföring.


  En av de största fördelar med att arbeta med vårt SEO företag är att vi erbjuder dedikerade resurser som under ett visst antal timmar i veckan ägnar sin fulla uppmärksamhet åt ditt företag. Våra SEO konsulter tar alltså ett helhetsgrepp på er sökmotormarknadsföring och är ansvariga både för det strategiska tänket och att se över samt agera på trender inom er bransch. Varje vecka skickar vi en tidsrapport över veckans SEO aktiviteter och de framsteg vi åstadkommit. På så sätt kan du vara säker på att din sökmotoroptimering får den uppmärksamhet den förtjänar.

  På Strange Logic vill vi att våra kunder uppnår så lönsam och långsiktig organisk tillväxt som möjligt. Medan vissa SEO företag enbart fokuserar på att få din webbplats att ranka högt på Google, ser vi därför även till det rent affärsmässiga. Våra SEO konsulter fokuserar mycket på att öka konverteringen, dvs att omvandla besök på hemsidan till önskad handling. När allt kommer omkring, så spelar det ju ingen roll om din webbplats rankar högst om inte ditt företags affärsmässiga resultat förbättras därefter. På Strange Logic har vi därför ditt företags tillväxt och lönsamhet i fokus när vi arbetar med din sökmotoroptimering.

  Slutligen garanterar vi resultat redan 30 till 60 dagar efter att ni har anlitat oss. Vi är så pass säkra på kvalitén på våra SEO tjänster och våra SEO konsulter förmåga att skapa långsiktiga och lönsamma resultat för våra kunder att vi erbjuder pengarna tillbaka om inga resultat har uppnåtts i er sökmotorsoptimering efter att ni har anlitat oss.

  Våra SEO tjänster inkluderar:

  • Konkurrensanalys
  • Sökordanalys
  • On-page rekommendation
  • Optimerad försäljningsprocess (ökat antal konverteringar)
  • PR och artikelskrivande
  • Social Media Bookmarking
  • Relevanta länkar
  • Rankning på geografiska sökningar (t.ex. SEO Sverige, SEO Stockholm, SEO Göteborg, SEO Malmö etc)

  Vad menar vi med professionella SEO tjänster?

  • Vi använder endast beprövade och etiska sökmotoroptimeringsmetoder  som skapar långsiktiga rankningar av din webbplats
  • Våra SEO konsulter har sammanlagt flera årtiondens erfarenhet av att jobba med sökmotorsoptimering och har rankat sajter på alla kontinenter
  • Vi har ett helhetstänk och arbetar med affärsmässig sökmotoroptimering vilket innebär att vi har fokus både på relevant trafik och konverteringar
  • De processer vi använder inom konkurrens- och sökordsanalyser är bland de bästa inom vårt område
  • Vi tidsrapporterar alla marknadsaktiviteter veckovis samt de framsteg vi åstadkommit inom din sökmotormarknadsföring

  Strange Logic grundades redan 2003 i USA och har därför flera års erfarenhet kring framgångsrik sökmotoroptimering och SEO tjänster. Behöver du professionella SEO konsulter som kan hjälpa dig med din sökmotoroptimering nationellt eller internationellt så är Strange Logic företaget för dig.


  Kontakta oss idag för att hitta en unik lösning på hur vi kan utveckla din verksamhet med prisvärd SEO och högkvalitativa SEO tjänster som leder till bättre sökmotorsresultat och försäljning för ditt företag.


  Maila oss för mer information.

  Anlita oss

  Vi garanterat resultat för ditt företag inom 30-60 dagar

  1 Miljard

  Antal sökningar på Google varje dag

  Google Searches

  57%

  57 % av de topp 10.000 hemsidorna i världen använder Google Analytics

  Google analytics

  16,000,000

  Nuvarande antalet Facebook fan sidor

  Facebook Fan Pages