Välkommen till Strangelogic.se

dator

Kul att du har hittat till den unika platsen där investering och handel med domännamn håller till.

Målet med denna hemsida är att skapa en gemensam plattform för att ta vara på andra handens domännamn som ofta bara försvinner ut i cybervärlden.

Domännamn bär på en historia

Det många inte vet är att domännamn bär på en historia av olika attribut som är viktiga och värdefulla.

För när du skapar ett nytt domännamn så vet inte Google vad domännamnet ska användas till och det hamnar då långt ner på Googles lista bland tillförlitliga domäner.

Kan ta flera år innan google litar på domännamnet

Det tar ofta år innan domännamnet är betrott utav google. När ditt domännamn är betrott och har vissa starka attribut som backlinks, domain authority, domain rank m.m så kommer material på hemsidan att ranka snabbare och högre på google.

Högre rankning hos google = mer besökare = mer pengar

Då det finns otroligt mycket pengar på webben så är ett starkt domännamn som rankar ditt material snabbare otroligt värdefullt.

Desto mer besökare som hemsidan drar till sig desto mer pengar kan den tjäna i form av annonser och affiliate program.

Så om du kan hitta domännamn med högre rankning som någon annan jobbat upp under flera år och sedan köpa detta när ägaren inte längre vill ha det så kan man komma över en guldklimp.

Nyhetsbrev med domännamn

Genom ett eget intresse för hemsidor och domäner så kommer jag leta upp och skicka ut domännamn genom ett betalt nyhetsbrev en gång i veckan.

Lär dig mer om domännamn och ta del av nyhetsbrevet för att skaffa ännu ett sätt att investera dina pengar!

Nyhetsbrevet

Leave a Reply

Recent Articles

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Post Category